Hírek

Tovább csökken a vállalkozások adója

Publikálva: 2018. január 12.

Csak erős gazdasági alapokra és sikeres vállalkozásokra támaszkodva építhetünk fejlődő társadalmat – jelentette ki Varga Mihály a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásakor. A nemzetgazdasági miniszter hozzátette: a kormány a maga eszközeivel mindig is ösztönözte a vállalkozások fejlődését, versenyképességük emelését és piaci lehetőségeik bővítését.

Tovább a teljes cikkre

Egyre több magyar cég sikeres külföldön

Publikálva: 2017. október 20.

Egy ország a nemzetközi versenyben kivívott pozíciója attól függ, hogy mennyire képes és kész a gazdasága az innovációra, az új megoldások alkalmazására, vagyis a gyors fejlődésre – jelentett ki Varga Mihály a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásakor. A nemzetgazdasági miniszter hozzátette: ma már versenyelőnyt jelenthetnek a nemzeti értékek, a stabilitás, ahogyan az egyes államok által követett megfelelő gazdaságpolitika is.

Tovább a teljes cikkre

A vállalkozások is érezhetik a magyar gazdaság eredményeit

Publikálva: 2017. július 14.

A hosszú távú fejlődés lehetőségét azokban a hazai vállalatokban, vállalkozásokban kell keresni, amelyekben megvan a folyamatos innováció és a piachoz való alkalmazkodás képessége – jelentette ki Varga Mihály a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásakor.

Tovább a teljes cikkre

Kulcskérdéssé vált a versenyképesség növelése

Publikálva: 2017. május 11.

Az ország gazdasági fejlődése a gyors alkalmazkodásra képes, stabil növekedési kilátásokkal rendelkező és a lehetőségekkel élni tudó cégeken múlik – jelentette ki Varga Mihály a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásakor.

Tovább a teljes cikkre

A versenyképesség nem épülhet alacsony bérekre

Publikálva: 2017. március 14.

Világméretekben is versenyképes az a szakmai tudás, amelyet a hazai cégek képviselnek – jelentette ki Varga Mihály a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásakor. A nemzetgazdasági miniszter hozzátette: az eredményes vállalkozások vezetőiben közös az a bátorság, tudás és tenni akarás, amely eredményre vezet.

Tovább a teljes cikkre

A kormány hatékonyan támogatja a hazai vállalkozásokat

Publikálva: 2016. december 2.

Versenyelőnyt jelent a magyar gazdaság számára a kutatásfejlesztés, a bátrabb vállalkozói szellem erősítése, valamint a mindezeket segítő gazdaságpolitika – hangsúlyozta Varga Mihály a sikeres hazai cégeket díjazó ünnepségen.

Tovább a teljes cikkre

A bérfelzárkóztatás, a munkaerő-megtartás és a hatékonyság növelése a legfontosabb gazdaságpolitikai cél

Publikálva: 2016. október 28.

A gazdaság versenyképességének további javításához elengedhetetlen a bérfelzárkóztatás, a munkaerő-megtartás és a hatékonyság növelése – jelentette ki Varga Mihály a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásakor. A nemzetgazdasági miniszter az elmúlt hat év eredményeit értékelve úgy fogalmazott: a mennyiségi elvet fel kell váltania a minőségre való törekvéssel.

Tovább a teljes cikkre

Kiegyensúlyozott gazdasági környezet segíti a magyar vállalkozásokat

Publikálva: 2016. szeptember 7.

A 2013-as növekedési fordulat óta minden évben 3 százalék körüli értékkel emelkedett a bruttó hazai termék (GDP), és az idén is kedvező adatra számítunk – jelentette ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásán.

Tovább a teljes cikkre

Versenyképes és szuverén nemzetgazdaságokkal kell az uniót erősebbé tenni

Publikálva: 2016. július 11.

Az egyre bővülő lehetőségeket kínáló gazdasági környezetre és a kormány támogatására építhetik sikereiket a hazánkban működő vállalkozások - hangsúlyozta Varga Mihály a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadásakor.

Tovább a teljes cikkre

Sikeres vállalatok, sikeres gazdaság

Publikálva: 2016. április 1.

Elsősorban a jól teljesítő és egyre sikeresebb hazai vállalatoknak köszönhető, hogy a jövő kilátásai Magyarország, a magyar gazdaság számára is igen kedvezőek – hangsúlyozta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Díj a sikeres vállalkozásokért elismerések átadóján. A tárcavezető három kategóriában hat céget díjazott.

Tovább a teljes cikkre

Menü

Főoldal

Navigáció